Bio-Kefir Formula תרביות לקטיות להכנת ביו-קפיר בבית 5 אריזות ל-20 ליטר ביו-קפיר








שימו לב!
ביו-קפיר שומר על ערך בקטריאלי שלו רק במשך 7 ימים בלבד.
אופן ההכנה:
מומלץ להשתמש בכלי זכוכית בנפח של 1.5 ליטר.
שופכים ליטר של חלב לתוך הכלי זכוכית.
שופכים שקית/מנה אחת של 5 גר. תרבית לתוך החלב.
מערבבים היטב וסוגרים עם פקק או עם ניילון נצמד.
משאירים על השיש מחוץ למקרר למשך 12 שעות בקייץ או כ-20 שעות בחורף.
לאחר סיום ההליך מערבבים ומעבירים למקרר למשך כשעתיים לפחות.
בתאבון!
Bio-Kefir Formula
סימביוזה של לקטו וביפידו בקטריות להכנת ביו-קפיר בבית.
נוסחה מכילה בקטריות פרוביוטיות מסוג:
Lactococcus Lactis
Lactococcus Cremoris
Lactococcus Diacetylactis
Lactobacillus Acidophilus
Bifidobacterium Longum
Bifidobacterium Lactis
אריזה אחד מספקת ל-4 ליטר של ביו-קפיר
כל אריזה מכילה 4 שקיות/מנות נפרדות של 5 גר.
כל שקית/מנה מיועדת לליטר 1 של חלב.
מכל ליטר חלב מקבלים ליטר 1 של ביו-קפיר.
כמות שקיות/מנות באריזה – 4 שקיות
כשרות: OU כשר חלבי לאוכלי חלב נוכרי באישור רבנות ראשית לישראל.
ניתן להתשמש בכל חלב מפוסטר-על חוץ מחלב דל או ללא לקטוז.
לצורך ההכנה של ביו-קפיר אין צורך מכונת יוגורט ביתית או בכל מכשיר חשמלי אחר.
ביו-קפיר פורמולה – חיידיקם פרוביוטים להכנת ביו-קפיר טבעי בבית. תערובת מכילה 6 סוגי בקטריאות פרוביוטיאות פעילות שמסייעות לאיזון בקטריאלי של המעיים ומספקות ערך מוסף לתזונה היומית ולמערכת החיסונית של הגוף.
מאפיינים טכניים של יצרנית גלידת היוגורט | |
אריזות בערכה | 10 |
מנות תרבית באריזה | 4 מנות נפרדות |
חיידקי יוגורט פרוביוטי | 20 מנות |
תרבית ביו-קפיר | 20 מנות |
תנאי אחסון | מומלץ לשמור במקרר |
כשרות | OU כשר חלבי (לאוכלי חלב נוכרי) - באישור הרבנות הראשית לישראל. |
פג תוקף של תרבית | דצמבר 2022 |
תרבית תוצרת | קנדה |