סו וויד

סו וויד, Sous Vide טכנולוגיית בישול מודרנית..
Sous Vide טכנולוגיית בישול מודרנית. הטכנולוגיה של בישול בעזרת סו ויד מאפשרת להכין מנה שלא תהיה נחותה מהמנות של השפים המקצועיים באיכות הבישול שלה, ובמקביל תשקיע מינימום זמן ומאמץ בבישול.
שיטת Sous Vide מאוד פשוטה וקלה לשימוש. המוצרים מונחים בשקית אטומה מיוחדת שממנה נשאב אוויר. לאחר מכן שקית זו טובלת במיכל עם תרמוסטט פוגרום (בדרך כלל באזור 52-65 מעלות), לאחר מכן מתקבלת מנה מוכנה וטעימה!