מארז מיקס של 50 שקיות ואקום מחורצות בגודל 20X30 / 30X40 /16X25 של חברת SEVERIN








מארז מיקס של שקיות ואקום מחורצות מיוחדות במידות שונות לבישול בסו-ויד של חברת SEVERIN.
מכירים סיטואציה ששקית גדולה לא מתאימה וצריכים שקית קטנה יותר?
בדיוק בשביל מצבים אלו חברת SEVERIN עשו מארז מיקס של50 שקיות ב-3 המידות הכי מבוקשות לעובדה בגדלים שונים 16X25 / 20X30 / 30X40ס”מ
מארז כולל: 20 שקיות בגודל 30X40 ועוד 20 שקיות בגודל 20X30 ועוד 10 שקיות בגודל 16X25ס”מ
שמירת מזונות כולל כל סוגי ירקות, דגים ובשרים בשקיות וואקום – מאפשר לשמר טריות ללא הקפאה עד פי-8 מהזמן אחסון הרגיל.
שקיות עשויות מחומרים מיוחדים המעניקים אלסטיות וחוזק נגד קרעים, דבר שמאפשר עטיפה טובה יותר מניעת היווצרות של כיסי אוויר בזמן אטימה.
עובי 160 מיקרומטר
שקיות ואקום של חברת SEVERIN עמידות לבישול בחום של 100°C למשך שעות ארוכות ללא סכנת להפרשה של חומרים מסוכנים.
שקיות ואקום SEVERIN לא מכילות BPA ולא חומרים ממוחזרים
שקיות ואקום SEVERIN לא מפרישות חומרים מסוכנים ומתאימות לשימוש חוזר
שקיות ואקום SEVERIN מתאימות במיוחד לתיבול מוקדם של בשרים וספיגת טעמים מהירה בוואקום.
למניעת זיופים לוגו מוטבע של SEVERIN בכל שקית
כל מארז שקיות ואקום כולל מדבקות צבעוניות מיוחדות, לצורך סימון סוג, משקל ותאריך אריזה של המזון בתוך השקית.
Sous Vide (Sous Vide) מצרפתית פירושו "תחת ואקום" - זוהי טכנולוגיה מודרנית של בישול. שיטת Sous Vide מאוד פשוטה וקלה לשימוש. הטכנולוגיה של בישול בעזרת סו ויד מאפשרת להכין מנה שלא תהיה נחותה מהמנות של השפים המקצועיים באיכות הבישול שלה, ובמקביל תשקיע מינימום זמן ומאמץ בבישול. Su-vid היא טכניקה קולינרית בה אוכל נאטם בשקיות ואקום ומבושל בטמפרטורות נמוכות באמבט מים למשך זמן וטמפרטורה מוגדרים היטב (בדרך כלל סביב 52-65 מעלות).
בעזרת טכנולוגיית בישול זו תוכלו להגיע לתוצאה שלא ניתן להשיג בבישול קונבנציונאלי.
במשך תקופה ארוכה טכנולוגיית Sous Vide הייתה זמינה אך ורק לשפים מקצועיים וזכתה לפרסום רק בשנות השישים. עם כניסתו של ציוד מודרני קומפקטי ופשוט, הגיעה שיטת ה- suvid למטבחים שלנו.
היתרונות של טכנולוגיית Sous Vide
אניני טעם בעלי אהבה קולינרית אוהבים את הטכנולוגיה של סו-וידי בשל:
תוצאות יציבות וצפויות.
שליטה מדויקת בזמן ובטמפרטורה בכל תכשיר נותנת לכם תוצאה טעימה לא פחות. לטמפרטורות נמוכות השפעה עדינה על המזון, תוך שמירה על הטעם והמרקם הטובים ביותר שלו,
שמירה על איכויות המוצרים.
זהו אחד היתרונות המרכזיים של הטכנולוגיה. בשל טמפרטורות בישול נמוכות, המאפשרות לא להרוס ויטמינים ומיקרו אלמנטים שימושיים של המוצרים, טכנולוגיית Su-vid מאפשרת לך לאכול בלי לוותר על היתרונות הבריאותיים.
אין צורך לאכול את האוכל מייד, ניתן לאחסן אותו.
אריזות ואקום עוזרות להאריך את חיי המדף של מוצרים לפחות פי 8 ולשמור על תכונותיהם. המשמעות היא שניתן לאחסן את האוכל במקרר למשך שבוע או להקפיא.
טעמן של המנות.
מכיוון שהמאכלים מתבשלים במיץ שלהם, הם ארומטיים, עדינים בטעמם ומרקם צפוף.
צמצום אובדן הנפח, הטעם, המרקם של המוצרים.
מאכלים מוכנים באופן מסורתי מתייבשים, מאבדים איכויות רבות: מרקם, טעם, נפח, מיצים וכו '. לדוגמא, סטייק מסורתי מאבד כ -40% מנפחו כשהוא מתייבש. הסטייק שבושל באמצעות טכנולוגיית ה- sous-vide נשאר עסיסי ושומר על נפחו המקורי.
היעדר חומרים מסרטנים.
תכולת הקלוריות של המנה מופחתת משמעותית והיעילות הבריאותית שלה עולה, מכיוון שבמהלך הבישול בטכנולוגיית suvid, לא משתמשים בשומנים עודפים ובשמנים.
היכולת לתכנן את לוח הזמנים שלך.
בעזרת מכשירי suvid תוכלו לקבוע ארוחת ערב לכל היום ולעזוב בשלווה לעבודה - הציוד עצמו ישלים את תהליך הבישול. וכשאתה חוזר הביתה, כל שעליך לעשות הוא להפוך את ארוחת הערב שלך ליותר מעוררת תיאבון!
ספירת קלוריות ותכנון ארוחות נוח.
למי ששומר על התזונה או בפעילות גופנית וזקוק לספירת קלוריות, sous vide יעזור לשמור על אורח החיים הבריא שלך. Sous vid יעזור לכם להכין כמה מנות, תוך התחשבות ב- BJU וקלוריות, תוכלו להכניס אותם לאריזות ולאכול כל יום על פי הנורמה שלכם. כמו כן, מאכלים המוכנים בטכנולוגיית suvid שומרים על חלבונים, יסודות קורט וויטמינים במלואם ותוכלו גם לקבל אותם במלואם.
אין זיהום בבישול.
טכנולוגיית Sous vide לא רק מכינה לנו מנות בריאות וטעימות, אלא גם שומרת על ניקיון סביבת המטבח. אין צורך לנקות את המטבח או לשטוף את הכלים. מספיק רק לנקז את הנוזל ממיכל המכשיר ולנגב אותו, אם השתמשת בו. אם תחליט לטגן את המוצר בנוסף, תצטרך לשטוף מחבת נוספת :).