SEVERIN FS 3611 מכשיר וואקום ביתי משולב אוטומטי
- אזל כרגע מהמלאי: במלאי
- מקייט: 875
- ממדים: 13.50cm x 36.50cm x 8.50cm
- SKU: SEVERIN FS 3611
מכשיר ואקום ביתי אוטומטי למזון המתקדם בעולם של חברת SEVERIN (גרמניה).
מכשיר ואקום ביתי משולב אוטומטי SEVERIN FS 3611 Premium Vacuum Sealer.
מכשיר בעל חיבור מיוחד לצינורית חיבור לקונטיינר ואקום חיצוני!
שמירה על טריות המזון פי-8 מהזמן הרגיל!
תוכנית וואקום מיוחדת למוצרי מזון רגישים, רטובים ויבשים כמו ירקות קצוצים, פירות וירק המאפשר לשמר אותם תוך שמירה על ויטמינים ומינרלים לאורך זמן.
תוכנית “OneTouch” אוטומטית – תהליך יניקה ואיטום שקיות אוטומטי, עם פונקציות אוטומטיות למזון יבש או לח.
מצב “SensorTouch” נורות מסמנות על סיום של הליך האטימה.
סכין חיתוך מובנה במכשיר לחיתוך נוח של שקיות בגדלים שונים מהגליל.
“PerfectFit” מכשיר מתאים לכל סוגי שקיות הוואקום והגלילים לרוחב עד 30 ס”מ, וגם לכל קונטיירים ואקום.
כפתור “STOP” לוויסות ועצירת יניקה בעוצמת וואקום הרצויה.
תא ואקום קל לניקוי
ערכה כוללת גליל ואקום בגודל 20×200 ס”מ ו5 שקיות ואקום 20×30 ס”מ, צינור חיבור למיכלי וואקום.
יותר ויותר ישראלים לאחר שניסו מאכלים שבושלו בטכנולוגיית סו-וויד (Sous-Vide) רוצים לבשל אותם בעצמם בביתם. בישול בסו-וויד (Sous-Vide) מאוד מדוייק וטעם שונה מהטעמים של מבטח רגיל, הם יותר עשירים, יותר עסיסיים, יותר רכים ויותר ממכרים!
בכדי להתחיל לבשל בטכנולוגיית סו-וויד (Sous-Vide) אתם זקוקים לשני מכשירים אחד זה מכשיר וואקום ושני זה מכשיר חשמלי לשמירה על טמפרטורה מדוייקת במשך מספר שעות (זמן הכנה יכול להגיע גם ל12 שעות, תלוי במה מבשלים).
חברת SEVERIN מציגה לכם אחד המכשירי וואקום ביתי אוטומטי מהמתקדמים בעולם, שהפך להיות להיט אצל כל חובבי בישול סו-וויד (SousVide).
מכשיר מושלם להכנת תיבול בוואקום של הבשרים, דגים, סולומון במלח בגדלים שונים, לשמירה על טריות פירות, ירקות וירק.
מכשיר וואקום משולב משמש לא רק לחובבי סו-וויד אלא רק לצורך שמירה על טריות המזון לאורך הזמן פי-8 מהזמן הרגיל!
Sous Vide (Sous Vide) מצרפתית פירושו "תחת ואקום" - זוהי טכנולוגיה מודרנית של בישול. שיטת Sous Vide מאוד פשוטה וקלה לשימוש. הטכנולוגיה של בישול בעזרת סו ויד מאפשרת להכין מנה שלא תהיה נחותה מהמנות של השפים המקצועיים באיכות הבישול שלה, ובמקביל תשקיע מינימום זמן ומאמץ בבישול. Su-vid היא טכניקה קולינרית בה אוכל נאטם בשקיות ואקום ומבושל בטמפרטורות נמוכות באמבט מים למשך זמן וטמפרטורה מוגדרים היטב (בדרך כלל סביב 52-65 מעלות).
בעזרת טכנולוגיית בישול זו תוכלו להגיע לתוצאה שלא ניתן להשיג בבישול קונבנציונאלי.
במשך תקופה ארוכה טכנולוגיית Sous Vide הייתה זמינה אך ורק לשפים מקצועיים וזכתה לפרסום רק בשנות השישים. עם כניסתו של ציוד מודרני קומפקטי ופשוט, הגיעה שיטת ה- suvid למטבחים שלנו.
היתרונות של טכנולוגיית Sous Vide
אניני טעם בעלי אהבה קולינרית אוהבים את הטכנולוגיה של סו-וידי בשל:
תוצאות יציבות וצפויות.
שליטה מדויקת בזמן ובטמפרטורה בכל תכשיר נותנת לכם תוצאה טעימה לא פחות. לטמפרטורות נמוכות השפעה עדינה על המזון, תוך שמירה על הטעם והמרקם הטובים ביותר שלו,
שמירה על איכויות המוצרים.
זהו אחד היתרונות המרכזיים של הטכנולוגיה. בשל טמפרטורות בישול נמוכות, המאפשרות לא להרוס ויטמינים ומיקרו אלמנטים שימושיים של המוצרים, טכנולוגיית Su-vid מאפשרת לך לאכול בלי לוותר על היתרונות הבריאותיים.
אין צורך לאכול את האוכל מייד, ניתן לאחסן אותו.
אריזות ואקום עוזרות להאריך את חיי המדף של מוצרים לפחות פי 8 ולשמור על תכונותיהם. המשמעות היא שניתן לאחסן את האוכל במקרר למשך שבוע או להקפיא.
טעמן של המנות.
מכיוון שהמאכלים מתבשלים במיץ שלהם, הם ארומטיים, עדינים בטעמם ומרקם צפוף.
צמצום אובדן הנפח, הטעם, המרקם של המוצרים.
מאכלים מוכנים באופן מסורתי מתייבשים, מאבדים איכויות רבות: מרקם, טעם, נפח, מיצים וכו '. לדוגמא, סטייק מסורתי מאבד כ -40% מנפחו כשהוא מתייבש. הסטייק שבושל באמצעות טכנולוגיית ה- sous-vide נשאר עסיסי ושומר על נפחו המקורי.
היעדר חומרים מסרטנים.
תכולת הקלוריות של המנה מופחתת משמעותית והיעילות הבריאותית שלה עולה, מכיוון שבמהלך הבישול בטכנולוגיית suvid, לא משתמשים בשומנים עודפים ובשמנים.
היכולת לתכנן את לוח הזמנים שלך.
בעזרת מכשירי suvid תוכלו לקבוע ארוחת ערב לכל היום ולעזוב בשלווה לעבודה - הציוד עצמו ישלים את תהליך הבישול. וכשאתה חוזר הביתה, כל שעליך לעשות הוא להפוך את ארוחת הערב שלך ליותר מעוררת תיאבון!
ספירת קלוריות ותכנון ארוחות נוח.
למי ששומר על התזונה או בפעילות גופנית וזקוק לספירת קלוריות, sous vide יעזור לשמור על אורח החיים הבריא שלך. Sous vid יעזור לכם להכין כמה מנות, תוך התחשבות ב- BJU וקלוריות, תוכלו להכניס אותם לאריזות ולאכול כל יום על פי הנורמה שלכם. כמו כן, מאכלים המוכנים בטכנולוגיית suvid שומרים על חלבונים, יסודות קורט וויטמינים במלואם ותוכלו גם לקבל אותם במלואם.
אין זיהום בבישול.
טכנולוגיית Sous vide לא רק מכינה לנו מנות בריאות וטעימות, אלא גם שומרת על ניקיון סביבת המטבח. אין צורך לנקות את המטבח או לשטוף את הכלים. מספיק רק לנקז את הנוזל ממיכל המכשיר ולנגב אותו, אם השתמשת בו. אם תחליט לטגן את המוצר בנוסף, תצטרך לשטוף מחבת נוספת :).
מאפיינים כלליים | |
דגם | SEVERIN FS-3611 Premium Vacuum Sealer |
מידות | |
אורך ס'מ | 13.5 |
רוחב ס'מ | 36.5 |
גובה ס'מ | 8.5 |
משקל | 1.369 ק"ג |
תשלומים ללא ריבית | עד 24 תשלומים |
הספקה | תוך 2 ימי עסקים (גם בתקופת הסגר) |
|
|
|
|
|